loading...
پیپ ملی / پیپ تاباک
از این به بعد با نام ‘پـيـپ مـلـی’ باما باشید

دوستان عزیزم ، لیبل "پــیــپ مــلّــی" رو درست کردیم


( از این به بعد با این نام به کارمون ادامه میدیم )

 

آی دی اینستاگرام جدیدمون : Meli_PiPe

 

برای ورود به پیج ایــــنــــجــــا کلیک کنید
اینستاگرام
Meli PiPe Admin بازدید : 396 چهارشنبه 16 آبان 1397 نظرات (0)

نحوه روشن کردن پیپ چگونه است؟

بهترین نتیجه پس از روشن کردن زمانی بدست می آید که آتش به قسمت میانی آتشگاه رسیده باشد و قسمت فوقانی آتشگاه نیز نسوخته باشد. البته قبل از روشن کردن میبایستی آن را پر کنید. ابتدا پیپ خود را درون کیسه توتون ببرید و با انگشت شصت خود توتون را درون آتشگاه بریزید (این صحیحترین روش است، البته روش های مختلف دیگری هم وجود دارد و هر اسموکر می تواند رویه خود را داشته باشد)، مقدار توتون باید تقریبا حجم فشرده شده ای داشته باشد.

برای روشن کردن دو روش متداول وجود دارد. روش اول آنکه سیخ پیپ را درون توتون فرو برده و یک مخروط ایجاد کنید به صورتی که شکم آن قسمت میانی آتگشاه باشد. با فندک مخصوص آتش را به توتون نزدیک کنید و سپس چند پک بزنید تا آتش فعال شود. لازم است توجه داشه باشید آن مقدار آتش به آتشگاه نزدیک کنید که سطح اولیه توتون کاملا سوخته شود.

روش دوم بدین صورت است که بعد از آنکه توتون را در آتگشاه ریختید آنقدر توتون را با انگشت فشار دهید که حجم آن زیاد فشرده نشده باشد. سپس آتش را به توتون نزدیک کنید و شروع به پک زدن نمائید تا آنجایی که توتون به نرمی سوخته و سرخ شود. توجه نمائید بهترین حالت زمانی است که آتش را در قسمت میانی پیپ نگه دارید. البته در قسمت “درباره پیپ” روش پر کردن آتشگاه های اسلاید هول (پیپ هایی که سوراخ انها بوسیله مته های برقی سوراخ شده ) آمده است.

002

از یک پیپ در روز چند بار می شود استفاده کرد؟

اگر شما محصولی از یک کمپانی معروف خریداری کرده اید توجه داشته باشید که آنها قابلیت استفاده حداکثر 15 الی 20 بار در هفته را دارا هستند. البته مطمئنا اگر در یک روز حتی 5 بار نیز استفاده کنید ضرری به پیپ شما نخواهد رسید ولی اسموک آن به دلیل خیس شدن آتشگاه ارزشی هم نخواهد داشت و معمولا طعمی تلخ و زبر را تجربه خواهید کرد، این یکی از دلایل شایع زیاد کردن تعداد پیپ توسط اسموکرها به حساب می آید.

پس اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به صورت مداوم روزی چهار بار یا بیشتر از پیپ خود استفاده میکنید حتما چند پیپ با کیفیت مقبول و از برندهای معتبر تهیه کنید.

قوانین طلایی برای استفاده و نگهداری بهتر پیپ:

1- همیشه پیپ خود را با کبریت و یا فندک مخصوص روشن کنید تا شعله آن آن مستقیما توتون را آتش بزند و دهانه آتشگاه نسوزد و تغییر رنگ ندهد و برای برگشت رنگ دهانه آتگشاه سوخته از پولش مخصوص استفاده کنید.

2- سعی کنید توتون را ته آتشگاه فشرده پر نکنید و قسمت روی آن پر تر از زیر باشد.

3- توتون را به آرامی و بدون فشار داخل محفظه بریزید و مدلی انتخاب کنید که ظرفیت آتشگاه آن مناسب استفاده شما باشد. به این ترتیب شما طعم بهتر و مطلوبتری بدست خواهید آورد. در صورتی که اسموک های متعددی در روز می خواهید داشته باشید یک پیپ با آتشگاه بزرگ انتخاب کنید، به این صورت هر گاه تماسل داشتید می توانید اسموک را قطع کنید و در زمان مورد نیاز آنرا کوبیده و دوباره روشن کنید.

اگر توتون زیادی در پیپ ریخته و استفاده کرده اید برای دوباره پر کردن آن اجازه دهید تا آتشگاه سرد شود. از پر کردن و استفاده مجدد از پیپ هنگام گرم بودن آن اجتناب کنید، چرا که این مطلب صدمات زیادی به آن خواهد رساند.

چرا از پیپ های فیلتری استفاده شود و فیلتر تا چه اندازه از نیکوتین و قطران خواهد کاست؟

در مورد فیلتر ها شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که داخل این فیلتر ها چیست و چگونه کار میکند. قسمت اعظم فیلتر شما از ذغال (کربن) تشکیل شده است و بخش دیگری ممکن است ترکیبی از مرشام باشد (این فیلتر گرانتر است). پروفسور تروب در مورد این مطلب تحقیقات فراوانی انجام داده است. درک آنچه ما از آن به عنوان دود تلقی می کنیم ذراتی است در بخار آب که ناشی از سوختن توتون با صد ها ذره دیگر تشکیل می شوند. بخش زیادی از این قطره را تار و رسوب تشکیل می دهد که نیکوتین نیز در این ذرات نهفته است. برای حذف و کاهش این مواد بدون تغییر در طعم توتون از سیلیکا ژل استفاده می شود. استفاده از سسلیکا ژل موجب غلیظ شدن نیکوتین و مواد مضر شده که در فیلتر جا مانده و از آن عبور نمی کنند. درجه اشباع سیلیکا ژل بالا بوده و در فیلتر های شیشه ای امکان مشاهده و تغییر رنگ آن امکان پذیر است.

البته نوع و مکان مورد استفاده در پیپ سازی هم در فیلتردار بودن و یا نبودن آن تاثیر مستقیمی دارد. مثلا پیپ هایی که از چوب رز ساخت می شوند بسیار مستحکم و شکیلند. تمامی آنها مولتی فیلتر هستند و فیلتر اکتیو و فیلتر بالسا را تواما ساپورت می کنند. در صد جذب این پیپ ها کمی پایین است و اصطلاحا تدخین مردانه ای هم دارند.

چوب عناب گرمسیری چوبی بسیار متخلخل است. پیپ هایی که از قسمت پایین ریشه ساخته می شوند یا فیلتر اکتیو ساپورت هستند یا بالسا ساپورت. در حال حاضر اکثرا در ایتالیا پیپ های بالسا ساپورت وارد بازار شده اند. هر چقدر که شما از ریشه به سمت بالاتری بروید، چوب حالت متخلخل تری به خود میگیرد و درصد جذب بالاتر خواهد رفت. این درصد جذب در چوب عناب گرمسیری به حدی میرسد که دیگر احتیاجی به فیلتر نیست.

erica arborea

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
خرید و سفارش پیپ های دست ساز +ادوات وابسته با بهترین کیفیت و مطمئن و امن ؛ [ ارسال پستی به سراسر ایران ] •||/+\||• مرجع اطلاعات درباره دنیای پیپ و توتون و اسموک کردن و مطالب و مقالات کامل.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    توتون مورد علاقه شما چیست ؟!
    پیوندهای روزانه
    Transelate
    آمار سایت
  • کل مطالب : 88
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 41
  • آی پی دیروز : 36
  • بازدید امروز : 135
  • باردید دیروز : 57
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 793
  • بازدید ماه : 2,233
  • بازدید سال : 13,945
  • بازدید کلی : 110,865
  • تماس با ما..!


    تماس با ما