loading...
پیپ ملی / پیپ تاباک
از این به بعد با نام ‘پـيـپ مـلـی’ باما باشید

دوستان عزیزم ، لیبل "پــیــپ مــلّــی" رو درست کردیم


( از این به بعد با این نام به کارمون ادامه میدیم )

 

آی دی اینستاگرام جدیدمون : Meli_PiPe

 

برای ورود به پیج ایــــنــــجــــا کلیک کنید
اینستاگرام
Meli PiPe Admin بازدید : 177 پنجشنبه 11 آذر 1400 نظرات (0)

روش سه مرحله ای :
Three Step Method
همانگونه که از نامش پیداست در 3 مرحله انجام میشود نکته اصلی در این روش برداشتن مقدار مناسب توتون در هر مرحله است .
در مرحله اول بسته توتون باید بسیار کوچک باشد و با فشار بسیار کم کف آتشگاه ریخته و پرشود .
در مرحله دوم بسته توتون کمی بزرگتر ار مرحله اول میباشد و با فشار بیشتری نسبت به قبل توتون را داخل آتشگاه پر کرده تا نیمی از گنجایش آن پر شود .
در مرحله سوم نیز بسته توتون را برداشته و با فشار بیشتری داخل آتشگاه پر میکنید تا سطح توتون چند میلیمتر از سطح دهانه آتشگاه پایین تر قرار گیرد .
نکته : مقدار فشار مورد استفاده برای هر مرحله بدین گونه است : مرحله اول با فشاری به اندازه زور یک کودک ، مرحله دوم به اندازه زور یک زن و در مرحله سوم به اندازه زور یک مرد .

 

روش دو مرحله ای :
Two Step Method
مشابه روش 3 مرحله ای است با این تفاوت که از مرحله دوم شروع میکنی .

همه چیز درباره پیپ کشیدنروش بسته هوایی :

Air Pocket Method
این روش توسط فردی بنام فرد هانا در مقاله ای در سال 2007 معرفی شده است .
در این روش قسمت انتهای آتشگاه خالی گذاشته میشود تا بسته هوایی در این قسمت تشکیل شود .
با سه انگشت شست ، اشاره و میانی بسته بزرگی از توتون را برداشته و بین انگشتان فشرده میکنیم .
این بسته توتون باید در نیمه بالایی آتشگاه پر شود و نیمه پایینی خالی گذاشته شود .
بسته توتون را با کمی فشار وارد آتشگاه کرده و همزمان آن را بپیچانید تا بخوبی در نیمه بالایی آتشگاه قرار گیرد تا حدی که کمی از سطح دهانه پیپ پایین تر باشد .
ته آتشگاه باید خالی از توتون باشد .
مراقب باشید که مرکز توتون را فشار ندهید تا توتون بیش از حد فرو نرود و بسته هوای کف آتشگاه را پر نکند .
برای روشن کردن پیپ در این روش ، شعله را روی مرکز توتون بگیرید و پیپ را روشن کنید در این صورت توتون به سمت کناره ها و دیواره آتشگاه خواهد سوخت .
در هنگام کشیدن پیپ ، زمانی که میخواهید سطح توتون را بکوبید فقط سعی کنید کناره های آن را بکوبید ، مرکز توتون را نکوبید تا به کف آتشگاه نچسبد و بسته هوا را پر نکند .
روش فرانک :
Frank Method
این روش توسط آکیم فرانک ابداع شده است .
در این روش ابتدا مقدار کمی توتون را با فشار بسیار کم داخل آتشگاه میریزیم .
سپس با 3 انگشت شست ، اشاره و میانی بسته متوسطی از توتون را برداشته بین انگشتان فشرده میکنیم و با روش خاصی درون آتشگاه پر میکنیم .
توضیح این روش پیچیده است پس پیشنهاد میشود به ویدئوی مربوطه که توسط خود آقای فرانک توضیح داده شده رجوع کنید .
روش ترکیبی :
Hybrid Method
این روش ترکیبی از روش بسته هوا و روش فرانک میباشد .
بدون انجام دادن قسمت اول روش فرانک ، مشابه روش بسته هوا ، نیمه پایینی آتشگاه را خالی میگذاریم .
با سه انگشت انگشت شست ، اشاره و میانی بسته بزرگی از توتون را برداشته و بین انگشتان فشرده میکنیم و با روشی که در مرحله دوم روش فرانک انجام دادید ، توتون را درون آتشگاه پر میکینم .
و اما تکنیکی که در اینجا قصد داریم برای شما دوستان شرح دهیم تکنیکی است که در مورد پیپ ها و توتون های مختلف در طی سالیان دراز جواب داده و کارایی داشته .
و بسیاری از فروشندگان پیپ و توتون آن را به مشتریان خود مخصوصا تازه کارها ارائه میکنند چون می دانند که اگر مشتری از پیپ کشیدن خود لذت کافی را ببرد سود آن برای خود فروشنده خواهد بود و به عبارتی :
یک پیپ کش شاد و راضی از اسموک خود ، یک مشتری خوب نیز خواهد بود .
در ابتدا پیپ خود را بررسی کنید از جهت نبودن تکه های توتون از اسموک قبلی شما و یا خاکستر باقی مانده در داخل آتشگاه ، همچنین از لحاظ نبودن توتون و یا هر شئ خارجی در مسیر هوایی از انتهای سوراخ هوایی کف آتشگاه در مسیر شنک تا داخل استم و قسمت دهانی که مانع از جریان مناسب و طبیعی هوا گردد .
نکته دوم آب بندی مناسب داخل آتشگاه به جهت داشتن اسموکی خنک تر همچنین درک بهتر طعم توتون و جلوگیری از آسیب رسیدن به بدنه پیپ .
پس در هنگام استفاده از پیپ های نو در دفعات ابتدایی بسیار ملایم و آرام پیپ بکشید تا اینکه کربن لازم بر روی دیواره داخلی آتشگاه تشکیل گردد که این کار معمولا بین پنج تا ده دفعه استفاده از پیپ زمان می برد .
استفاده از یک پیپ نو مانند آشنایی با یک دوست جدید است که با گذشت زمان شروع به شناخت از او می کنید .
بارگذاری اولیه پیپ ، تمپ کردن و شعله گرفتن برای اولین بار بر روی توتون و اسموک دود حاصل از سوختن برگ های توتون و احساس اینکه برای اولین بار دود از مسیر هوایی پیپ و از داخل استم عبور کرده و وارد دهان شما می شود ، همگی مانند یک ماجراجویی شگفت انگیز خواهد بود که باید از لحظه به لحظه آن لذت کافی را ببرید .
برای بردن لذت کافی و مناسب از اسموک خود و همچنین مراقبت از آسیب نرساندن به پیپ خود ، سعی کنید ، آب بندی اولیه پیپ خود را جدی بگیرید .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
خرید و سفارش پیپ های دست ساز +ادوات وابسته با بهترین کیفیت و مطمئن و امن ؛ [ ارسال پستی به سراسر ایران ] •||/+\||• مرجع اطلاعات درباره دنیای پیپ و توتون و اسموک کردن و مطالب و مقالات کامل.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    توتون مورد علاقه شما چیست ؟!
    پیوندهای روزانه
    Transelate
    آمار سایت
  • کل مطالب : 88
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 36
  • بازدید امروز : 88
  • باردید دیروز : 57
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 746
  • بازدید ماه : 2,186
  • بازدید سال : 13,898
  • بازدید کلی : 110,818
  • تماس با ما..!


    تماس با ما